Spring naar inhoud

Bradford-stadion, dat vorig seizoen een aantal beroemde gelegenheden in de Capital One Cup zag, was opnieuw in vrolijk humeur. Momenten op, hun manager, Phil Parkinson, draaide uitsmijter om te stoppen met zijn middenvelder Nathan Doyle vergelding uit te halen op Liam Noble na een late tackle. http://www.jassenmonclerdames.nl De beste wraak werd een paar seconden later genomen, toen Livesey uitgleed en Hanson nummer drie opslokte, en het huis naar huis bracht, ver langs Gillespie.Young Brough had geen deel, moet gezegd worden, in deze calamiteiten. jassenmonclerdames Noch Josh Gillies, een van de aanvallende spelers die uitgehongerd was door de zwaktes in het midden en aan de achterkant (om nog maar te zwijgen over de hersenkrakkende luchtdienst die Mark Beck allemaal aan de voorkant moest laten zien), toch was de ex-man van Gateshead de één opgeofferd op 35 minuten, toen Abbott wanhopig gooide op Kevin Feely hoogte en Thirlwell naar het middenveld verschoof.Maar toch deed 4 3 3, een trouwe vriend aan Abbott voor een groot deel van zijn ambtstermijn, weinig om de shakes te stoppen. Moncler jassen heren bijenkorf Upfield, Beck vond geen scraps tegen de kracht van Andrew Davies en Rory McArdle. Lewis Guy vond bijna bruikbare ruimte na één slimme beurt, maar dreef een kruis naar niemand.Aan de andere kant ging het carnaval verder. Yeates schroefde Thompson schoon door om Gillespie dapper te ontzeggen, waarna Hanson een andere wijd ging leiden. Na de pauze deed Brough het goed om de overvallende Wells aan te pakken, maar de hoop op een comeback van United vervaagde nadat Potts zwak neergeschoten was na het opladen van Guy flick.

Moncler Hommes Polo
Moncler Hommes Polo
Moncler Shop Bruxelles
Moncler Shop Bruxelles

De opleving van Carlisle duurde zo lang.jassenmonclerdames Al gauw was het weer Bradford. Doyle, comfortabel op het middenveld, stuurde Wells weg op een footrace met Livesey die de Bermudan gemakkelijk won. Hij werd eerst ontkend door Gillespie, toen Brough, voordat Thompson een oppasser in stukken sneed.Hierna versloeg Hanson Feely naar een kopbal. De sub, die op zijn minst probeerde te vechten tegen zijn grote vijand, sloeg de grond in ergernis.http://www.jassenmonclerdames.nl Maar de stortvloed ging op Gillespie weer ontkennen Wells, Yeates bijna dribbelen door voor een wonder doel voordat Feely toegetreden tot de slapstick parade, de bal doneren voor Wells verslinden ruimte langs de rechterkant en vierkant voor Gary Jones naar huis glijden.Het beste te zeggen over de rest is dat het op zijn minst niet afschuwelijker werd. Jack Lynch en vrijdag tekenden Paul Black voor hun eerste uitstapjes. Feely verslaafd een poging op het dak van McLaughlin net.Moncler jassen heren sale Anders dan zeer zeldzame schommelingen zoals deze domineerde Bradford van het begin tot het einde. De ongrijpbare Wells had tijd om nog twee zeer goede kansen te verkwisten voordat hij werd vervangen door grote toejuichingen.Abbott, in zijn speeldagen hier, zal zo'n populariteit hebben gekend, maar dat was een tegenpool van de liedjes die in het einde uitbraken, de manager naam tevergeefs noemend, luid zijn geloofwaardigheid afwezen, en nog een ander grimmig spektakel opzetten, over vijf dagen.

Je bent al bang dat dit verarmde tijdperk de volgende zal zijn in Brunton Park. Je vraagt ​​je al af hoe het goed kan aflopen.MARK GILLESPIE United heeft de keeper bedankt voor het houden van de score. Maar voor Gillespie had Wells een hattrick gehad en hij redde ook goed van andere Bradford-dangermen. Heeft zoveel als hij kon.BRAD POTTS De tiener kon geen greep krijgen op de stijlvolle Yeates. Potts probeerde wel naar voren te komen en genoot United van de beste kans op een slecht spel, maar aan de achterkant worstelde hij vaak.PATRICK BROUGH Een volledig debuut dat de 17-jarige niet zal vergeten. Toch was de tiener niet schuldig aan het slechtste verdedigende spel van Carlisle.http://www.jassenmonclerdames.nl Had zijn handen vol met Thompson en Wells, toen hij breed trok, maar goed genoeg omging totdat hij was ondergedompeld.PAUL THIRLWELL Na een heroïsche poging in de beker tegen Blackburn, vond Thirlwell dingen veel moeilijker tegen Hanson en Wells. jassenmonclerdames De druk vertelde toen zijn fout Wells binnenbracht voor zijn doel. Later verplaatst naar het middenveld, maar kon de stroom niet verstoren.DANNY LIVESEY Moeilijk om veel spellen terug te roepen wanneer Livesey zo moeilijk lijkt te worstelen. Moncler jassen dames outlet Vaak blootgesteld aan het tempo van Wells, terwijl Hanson veel vreugde in de lucht had. Een sombere middag voor de langste server van United.